Eerste wilde dieren
Door: Gerrit
16 Juni 2004 | Botswana, Kasane
We zijn nu in Kasane en hebben hier zowaar een internetcafe gevonden. Gisteren zijn we in Francistown geweest. Een geweldig weerzien met het Marang Hotel, waar we weer in een chalet op palen hebben overnacht. Ook hebben we de wedstrijd van Nederland kunen zien in het enthousiaste gezelschap van een stel Batswana.
Vandaag hebben we de lange rit naar Kasane gemaakt. Ria heeft voor het eerst in de RAV gereden en weet nu wat ze wil. In totaal vandaag ruim 500 km afgelegd.Onderweg zagen we de eesrte olifanten, bavianen, wilde zwijnen en neushoornvogels.
Morgen hebben een rustdag. We gaan met een gids het Chobe nationale park in. Meer wild kijken.
Misschien maken we morgen nog een nieuw bericht, anders vrijdag vanuit Maun.
Misschien maken we morgen nog een nieuw bericht, anders vrijdag vanuit Maun.