op avontuur - Reisverslag uit Kasane, Botswana van gerritenria - WaarBenJij.nu op avontuur - Reisverslag uit Kasane, Botswana van gerritenria - WaarBenJij.nu

op avontuur

Door: Gerrit

Blijf op de hoogte en volg

17 Juni 2004 | Botswana, Kasane

Vandaag zijn we het Chobe Game Reserve in geweest. We hebben veel olifanten, impala's, nijlpaarden en bavianen gezien. We zagen nog net een luipaard zich uit de voeten maken.
We zitten weer in een geweldig hotel, in een rondavel met uitzicht op de rivier.
Hoewel het winter is stijgt de temperatuur dagelijks gemakkelijk naar 25 graden. De Batswana lopen met truien aan en mutsen op en wij lopen in T shirt. we worden dan ook af en toe raar nagekeken.
Morgen gaan we op weg naar Maun, zo als het nu lijkt door het wildpark, maar we winnen nog een paar adviezen over de weg in voor dat we een definitief besluit nemen.
In Maun is ook weer een internetcafe.We laten het dus wel weer horen.

• 17 Juni 2004 - 14:26

Vader En Moeder:

alle berichtjes goed ontvangen. Fijn dat alles zo naar wens gaat.
    Hier gaat alles zijn goede gangetje.
    Geniet ervan en de groetjes

• 17 Juni 2004 - 16:07

Kor Holstein:

Beste Gerrit en Ria,
    Veel reizen en rijden zo te zien, hoe is het met de maaltijden en de architectuur.
    Hartelijke groet, Kor

• 18 Juni 2004 - 09:43

Nelleke:

Hallo wereldreizigers,
    Het is druk zoals gewoonlijk, maar alles gaat goed. Ik stuur je nog een foto, voor het geval je ons al mist. Maak er een leuk avontuur van en zorg dat je in het wildpark in de buurt van de bomen blijft. Groetjes van Nelleke. PS. Ik ben blij dat Ria tot inzicht is gekomen (RAV). Dat gebeurt in zo'n omgeving.

• 18 Juni 2004 - 13:00

Menno:

Hoi,
    Leuk te lezen dat alles goed gaat. De eerste week is alweer bijna om; gaat snel.
    Is er na vier jaar alweer veel veranderd, of staan de ontwikkelingen een beetje stil.

Hier gaat alles z'n gangetje. Lady komt gewoon beneden en is blij als er iemand is.

Doe het rustig aan en geniet.

Groet,
    Menno